ANIMATOARE CLUB ITALIA

ANIMATOARE CLUB ITALIA

 

Escada Night este o companie italiană specializată în industria de divertisment de noapte, care lucrează în toată Italia și Europa.

Agenzia noastra are toate actele in regula da cum puteti verifica pe site-ul nostru ESCADA NIGHT Angajam dansatoare si hostesse cu sau fara experienta in cluburi de noapte din Italia Munca ta este de a distra clienții care sunt în club.

Tot ceea ce trebuie să faci e sa fii vesela și sociabila, să vorbeasti, sa râzi și sa glumesti cu ei. Nu ti se cere nimic altceva, Este absolut interzisă orice formă de contact fizic Se lucreaza șase zile pe săptămână de la 22 la 4 de dimineata. Agentia noastra lucreaza cu cluburi in toata Italia. Puți alege tu orașul în care doresti să lucrazi.

 

Oferim:

– salariu intre 60 si 100 de Euro pe zi

-plată în fiecare dimineață

-cazare gtatuita -contract de munca

– transport local

 

Cerinte:

– varsta minim 18 ani

– aspect fizic placut

– tinuta eleganta

– receptiva, comunicativa, ambitioasa

 

Colaborarea este pe o perioada nedeterminata atata timp cat ambele parti sunt interesate. Daca sunteti interesata ne puteti contacta pe e-mail sau mobil 0039 3298383500

 

 

Pentru detalii:

Mobil: 0039 3298383500 ( WhatApp si Viber )

Facebook: lavoronightclub

Danilo Impresario

Mi chiamo Danilo Santarelli, abito a Civitanova Marche, sono fondatore e gestore dell'agenzia Escada Night da oltre 14 anni. Mi occupo della selezione di Figuranti di Sala per i migliori Night Club d'Italia Il mio obbiettivo è quello di aiutare e consigliare alle ragazze SOLO locali seri e certificati, lontano da gestori improvvisati inaffidabili e fregature di soldi. Farò in modo che la tua esperienza sia Sicura, redditizia e divertente